Hjälp

Svar på vanliga frågor

Hur många frågor innehåller Körkort.se? Har ni de absolut senaste teorifrågorna?

Den innehåller tusentals frågor med tusentals bilder på autentiska trafiksituationer. Frågorna slumpas fram så inget prov blir det andra likt och du får en mångsidig utbildning som täcker alla delar av körkortsteorin. Vår tjänst uppdateras kontinuerligt och frågor läggs till samt redigeras löpande, liksom så fort några nya trafikregler träder i kraft.

Är det gratis att registrera sig och använda er tjänst?

Ja, det är gratis att registrera dig och skapa ett konto. Du får omedelbart tillgång till våra demotest. Vill du få full tillgång till alla övningar och kunskapsprov måste du dock köpa ett betalt konto. Här hittar du aktuella priser för betalt konto.

Jag har en aktiveringskod. Hur använder jag den?

Skapa konto och logga in, eller logga in med ditt Facebookkonto. Därefter klickar du på ditt namn i menyn uppe till höger och väljer Aktiveringskod. Ange din aktiveringskod och ditt medlemskap aktiveras omedelbart.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Du kan återställa lösenordet via vår hemsida. Klicka på Logga in längst upp till höger på sidan.

Hur betalar jag? Är betalningarna säkra?

Våra betalningar hanteras av Klarna som är Sveriges marknadsledande företag inom internetbalningar vilket garanterar absolut högsta möjliga säkerhet. Vi sparar inga betalningsuppgifter såsom kreditkortsuppgifter och inga konton förlängs automatiskt. Vi följer distansavtalslagen (2005:59).

Gäller öppet köp? Har jag ångerrätt?

All information om öppet köp och ångerrätt hittar du i användaravtalet som godkänns i samband med registrering.

Får jag pengarna tillbaka om jag inte klarar kunskapsprovet?

Nej, tyvärr kan vi inte lämna tillbaka pengarna om du inte klarar kunskapsprovet eftersom det har att göra med hur mycket du pluggar, din inlärningsförmåga, personliga förutsättningar och en rad andra faktorer. Med det sagt så klarar den absoluta majoriteten av våra kunder kunskapsprovet, så länge som de lägger ner tillräckligt med tid på att plugga med vår tjänst!

Vilka behörigheter finns er tjänst för?

Vi har körkortsfrågor för behörighet AM (EU-moped), A (motorcykel) och B (bil). Dock har du stor nytta av våra frågor även om du ska ta körkort för annan behörighet, då en stor del av körkortsteorin är lika för alla behörigheter. Vi har dock inga specifika frågor för tyngre behörigheter.

Har ni frågor på annat språk än svenska?

Nej, vårt övningsmaterial finns i nuläget endast tillgängligt på svenska.

Jag har skapat ett konto men kan inte logga in med mina användaruppgifter. Varför?

Du har inte aktiverat ditt konto enligt instruktionerna som du fått i e-postmeddelandet som skickas tillsammans med dina användaruppgifter. Det finns en länk i det meddelandet som du måste klicka på för att aktivera ditt konto, först efter att du har gjort det kommer dina användaruppgifter att fungera.

Jag har skapat ett konto men inte fått något e-postmeddelande med mina användaruppgifter. Varför?

Du har antingen angett en felaktig e-postadress eller gjort ett stavfel när du uppgett din e-postadress, eller så har vårt e-postmeddelande hamnat i din skräppostmapp. Kontrollera att mejlet inte hamnat i din skräppostmapp – om det inte finns där har du förmodligen råkat skriva fel på din mejladress. Försök i så fall igen, eller varför inte logga in med ditt Facebookkonto?

Varför kan jag inte skapa ett prov från felbesvarade frågor?

För att kunna skapa ett prov från felbesvarade frågor måste du ha svarat fel på tillräckligt många frågor. Antingen har du svarat 100% rätt på alla prov du gjort, eller så har du inte gjort tillräckligt många prov.

Har ni något affiliateprogram där jag via min hemsida kan bli återförsäljare för era produkter?

Ja, det har vi, information om vårt affiliateprogram hittar du här!

Får jag dela kontot med min kompis?

Nej, kontot är personligt och får endast användas av kontoägaren personligen. Vid missbruk kan ditt konto komma att stängas av och i sådant fall återbetalas heller inga pengar för eventuellt betalt medlemskap. Mer information finns i användaravtalet som godkänns i samband med registrering.

Fick du inte svar på din fråga?

Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.