Gratis körkortsfrågor till din hemsida

Körkortsfrågor online för behörighet Bil, Motorcykel och EU-moped

Nu kan du helt gratis erbjuda vårt mini-körkortsprov på din egen hemsida eller blogg.

Installationen är busenkel och tar bara några minuter. Det är helt gratis både för dig som äger hemsidan och för dina besökare som använder körkortsprovet.

Klistra in koden nedan på din hemsida eller blogg där du vill att körkortsprovet ska visas, klart!

Varför erbjuda gratis körkortsfrågor?

Genom att erbjuda gratis körkotsfrågor på din blogg eller hemsida ger du dina besökare något roligt att ägna sig åt. Det är allmänt känt att interaktiva saker som t.ex. spel och olika typer av test gör att besökarna stannar längre på din hemsida och är mer benägna att besöka fler sidor, inte bara den de ursprungligen hamnat på.

Därför är vårt mini körkortstest perfekt - det kräver nästan ingen tid alls för att installera, det kräver ingen administration och eftersom minitestet laddas från våra servrar så tar det heller inte upp några resurser eller bandbredd hos dig.

Så sätt igång redan idag - gratis körkortsfrågor är något som dina läsare definitivt kommer uppskatta. De som redan har körkort kommer kunna se hur pass mycket av teorin de glömt under åren, de som ska ta körkort kommer kunna se hur de ligger till, och övriga kommer se det som ett kul spel, en miniutmaning helt enkelt!